image
Lycon Nordic - Sweden


LYCON NORDIC

Lycon Nordic distribution grundades 2009 och har som vision att revolutionera vaxmarknaden i Sverige. Vi vill höja standarden på vaxbehandlingar och erbjuda en väldoftande och så smärtfri upplevelse som möjligt. Vår filosofi är att kunden ska vara i fokus och att terapeuten kan erbjuda en skönhetsbehandling som skapar lojala kunder och ger en konkurrensfördel. Lycon används av exklusiva salonger och SPAn världen över och imponerar ständigt på salongsägare, terapeuter och kunder.

Vi upplever att kunder specifikt efterfrågar Lycon-behandlingar och utomlands är kändisar som Victoria Beckham, Sienna Miller och Minnie Driver återkommande kunder.

Lycon vax blev utvecklat i slutet på 70-talet är hudterapeuten Lydia Jordane som önskade en bättre produkt än det som fanns på marknaden. Kriterierna för den nya produkten skulle vara: Snällare mot huden, effektiv och ha en god gripförmåga.

Hon hittade den rätta kombinationen av ingredienser och ryktet spred sig fort. Salonger över hela Australien ville köpa hennes produkt. Det tog heller inte lång tid innan Lycon vax blev efterfrågat runt om i världen.

Lydia var den första som kombinerade de lugnande och återfuktande ingredienserna som azulene, aloe vera, kamomill, ros och lavendel i vax för hårbortttagning. Idag reser Lydia och hennes medarbetare världen runt för att utbilda terapeuter i Lycons unika hårborttagningsteknik och hjälper salonger att bemästra hårborttagning.

Lycon är idag världsledande inom kvalitetsvax. Lycons prdukter är varumärkta och patenterade.

Lydia Jordane
LYCON FOUNDER & CEO
0
Din varukorg
  • No products in the cart.