Nyheter

Varför investera i vaxkurs?

Under våren har vi här på Lycon Nordic en stor förfrågan på kurser i Brasiliansk vaxning.

Detta kommer av den logiska anledningen att allt fler kunder ber om en Brasiliansk vaxning under den varmare delen av året samt att det är ett behandlingsalternativ vars popularitet har ökat drastiskt dom senaste åren. För bara några år sedan var den Brasilianska vax stilen relativt okänd men nu är den så pass vanlig att den ses som ett ‘måste’ för många salongsägare. Det är ju ingen som tycker om att behöva hänvisa sina kunder till en annan salong för att dom inte erbjuder en viss typ av behandling.

Om du överväger att ta en kurs i Brasiliansk vaxning så skulle vi här på Lycon Nordic vilja komma med ett litet tips: lär dig Brasiliansk vaxning innan vax säsongen tar full fart. Du får du god tid på dig att öva. Kom ihåg att “övning ger färdighet”.

Efter du tagit kursen så brukar vi rekommendera att du övar på 4-6 modeller innan du börjar erbjuda Brasiliansk vaxning till fullt pris.
Detta för att säkerställa att den behandling du ger dina kunder är så snabb och smärtfri som möjligt. Under kursen lär du dig den bästa tekniken för att kunna erbjuda en så nära smärtfri behandling som man möjligtvis kan komma.

En behandling bör inte ta längre än 30 minuter totalt, från det att din kund kommer in i behandlingsrummet tills det att din kund går ut igen.

Med andra ord betyder detta att själva behandlingen ska ta max. 20 minuter (naturligtvis beror detta på hur kraftig din kunds hårväxt är).

Med Lycons vaxer kan man vaxa bort väldigt korta hår, detta bidrar till att dina kunder kan vaxa sig oftare och ju oftare man går och vaxar sig desto lättare lossnar håret. Detta bidrar då till en snabbare behandling som blir allt mer smärtfri varje gång.

Brasiliansk vaxning med Lycons vaxer är en väldigt populär behandling i hela världen, det är det mest skonsamma sättet att utföra vaxning av känsliga områden på.

Var väl förberedd inför våren! Ta en kurs i Brasiliansk vaxning nu!

För att boka en kurs eller om du vill ha mer information så är det bara att kontakta oss på kundkontakt@lyconnordic.se eller ring 08 55119660.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *